Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Σήμερα πραγματοποιείται μια αρκετά σκληρή όψη Άρη – Κρόνου και ίσως σου δημιουργήσει ή επαναφέρει κάποια οικονομικά άγχη ή καθυστερήσεις σε σχέση με χρήματα που περιμένεις. Οι συναισθηματικές σου ανασφάλειες δεν σε αφήνουν να περάσεις ανέμελα με τον αγαπημένο σου όμως μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις αρκετά ή είναι νωρίς να ειπωθούν. Επίλεξε ευχάριστες δραστηριότητες που θα χρωματίσουν τη μέρα και θα βοηθήσουν να περάσει η μέρα όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα. Αν είσαι μόνη, αρνητικές σκέψεις δημιουργούν σύννεφα στη μέρα σου.

Ταύρος
Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους ακόμα κι αν πρόκειται για αγαπημένα σου πρόσωπα ίσως σήμερα σου φαίνονται βουνό. Οι πιέσεις στα εργασιακά σου δημιουργούν άγχος όμως δεν είναι κατάλληλη η μέρα ή το διάστημα, για να πάρεις αποφάσεις. Φρόντισε να ξεκουραστείς και να κατευθύνεις εσύ το μυαλό σου και όχι εκείνο εσένα. Ουδέτερες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου ή ένας περίπατος στη θάλασσα θα σας χαλαρώσει. Εάν είσαι μόνη, σκέψεις του παρελθόντος σου δημιουργούν μελαγχολία.

Δίδυμοι
Με τη σημερινή όψη Άρη – Κρόνου έχεις μια τάση απομόνωσης. Τα αποθέματα ενέργειας σου νιώθεις ότι είναι πολύ χαμηλά και ότι δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις των εργασιακών σου υποχρεώσεων. Με λίγη ξεκούραση ωστόσο και όσο το δυνατόν ευχάριστες επικοινωνίες και σκέψεις, καταφέρνεις να διατηρήσεις τη διάθεση σου σε καλά επίπεδα. Αν έχεις κάποια ραντεβού σήμερα φρόντισε να τα διπλοτσεκάρεις προτού δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση.

Καρκίνος
Η παρορμητικότητα σου σήμερα θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στις στενές σχέσεις σου. Νεύρα και απότομη συμπεριφορά απέναντι τους θα μπορούσαν αργότερα να σε γεμίσουν ενοχές. Αντίστοιχα γίνεσαι υπερευαίσθητη και μπορεί κάποια λόγια ή και κριτική τους να σε ενοχλήσει. Διατήρησε την υπομονή σου και περιόρισε τις συζητήσεις που έχουν την τάση να παρεκτρέπονται. Η οικονομική σου κατάσταση δεν σου εμπνέει τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεσαι.

Λέων
Απόφυγε με κάθε τρόπο σήμερα τις εντάσεις και μην χαλάς τη μέρα σου. Βγάλε από το μυαλό σου σκέψεις γεμάτες ανασφάλεια γύρω από την επαγγελματική σου εξέλιξη και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα που όλα κινούνται υποτονικά και άσε το τοπίο να ξεκαθαρίσει λιγάκι. Ο ερωτικός σύντροφος σου προσπαθεί να σου μιλήσει για τις δικές του ανασφάλειες. Μπες λίγο στη θέση του και δείξε κατανόηση. Εάν είσαι μόνη, μην παγιδεύεσαι σε σκέψεις και ενοχές που αφορούν στο παρελθόν.

Παρθένος
Μια αρκετά σκληρή όψη σήμερα μεταξύ του Άρη – Κρόνου σου υπενθυμίζει πως πρέπει να στέκεις μόνη σου στα πόδια σου και να μην στηρίζεσαι στα λόγια, τις υποσχέσεις και τη βοήθεια τρίτων. Μπορεί προς στιγμήν να ενθουσιάζεσαι όμως στη συνέχεια θα διαπιστώσεις ότι μόνη σου θα κρίνεις τις αποφάσεις σου και θα τα καταφέρεις καλύτερα. Μπορείς να χαλαρώσεις με τη συντροφιά του αγαπημένου σου και να αφήσεις σκέψεις και προβληματισμούς στην άκρη. Εάν είσαι μόνη, η συντροφιά φίλων μπορεί να σου ανεβάσει το κέφι και τη διάθεση.

Ζυγός
Αρκετά πιεστική προβλέπεται η μέρα κυρίως για θέματα που αφορούν στα οικονομικά και συναισθηματικά σου. Προτίμησε να χαρείς τη μέρα απομονώνοντας προβληματισμούς και περίπλοκες σκέψεις. Αν τώρα νιώθεις πως διαχειρίζεσαι λάθος τα οικονομικά σου φρόντισε να αλλάξεις συνήθειες. Διαφορετικές δραστηριότητες και καλή παρέα θα προστατεύσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου από δυσάρεστες συζητήσεις. Εάν είσαι μόνη, μείωσε λίγο τις προσδοκίες και τα στάνταρ σου και αρκέσου στο απλό, χαλαρό φλερτ και μόνο.

Σκορπιός
Η μέρα ή η συμπεριφορά των άλλων σε κάνουν υπερευαίσθητη σήμερα. Τίποτα από τους κόπους και τις θυσίες σου δεν πήγε χαμένο αρκεί να μάθεις λιγάκι να είσαι πιο υπομονετική. Ο χρόνος θα αποδείξει πως οι ενέργειες αλλά και οι αποφάσεις σου ήταν οι καλύτερες που μπορούσες. Μια ψυχρότητα ανάμεσα σε σένα και τον αγαπημένο σου μην την αφήσεις να δημιουργήσει εμπόδια. Άλλωστε ο καθένας θέλει και τον χρόνο του. Εάν είσαι μόνη, κλείνεσαι σήμερα στον εαυτό σου κι αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.

Τοξότης
Συγκράτησε σήμερα τον εκνευρισμό και την οξυθυμία σου. Μην τα βάζεις με τους άλλους κι αν νιώθεις ότι δεν μπορείς, προτίμησε να περάσεις λίγο χρόνο μόνη με τον εαυτό σου. Ζορίζεσαι με το να σκέφτεσαι επαγγελματικές υποθέσεις και εξελίξεις κι αυτό ρίχνει την ενέργεια και την παραγωγικότητα σου. Σήμερα πραγματοποιείται μια σχετικά δύσκολη όψη με τον Άρη και τον Κρόνο και σε κάνει να τα βλέπεις όλα βουνό. Εκμεταλλεύσου το διάστημα που όλα λειτουργούν υποτονικά και απόφυγε αποφάσεις ή και λανθασμένα, σκληρά λόγια.

Αιγόκερος
Συγκράτησε λίγο σήμερα τον εκνευρισμό σου και την επιπόλαιη συμπεριφορά σου απέναντι σε οικεία πρόσωπα αλλά και τον ερωτικό σύντροφο σου. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι υπάρχει ανάμεσα σας μια ψυχρότητα όμως όλα δεν πρέπει να τα παίρνεις τόσο προσωπικά. Ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα και δεν χρειάζεται να κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Πειθάρχησε της λογικής σου και να είσαι βέβαιη πως όλα θα διορθωθούν αν δώσεις χρόνο στον εαυτό σου, αλλά και τους άλλους.

Υδροχόος
Αρκετή ένταση δημιουργεί η μέρα και οι ενέργειες είναι τεταμένες. Προβλήματα που υπάρχουν στο σπίτι και την οικογένεια δεν χρειάζονται να λυθούν εδώ και τώρα. Έχεις έντονη την τάση υπερβολής και μπορεί να ειπωθούν σκληρά πράγματα ή να ληφθούν λανθασμένες αποφάσεις. Το ερωτικό παρελθόν σε κρατά ακόμα δέσμια του και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιδιώξεις μια επανασύνδεση με λάθος τρόπο. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση να θυμάσαι πως όλα είναι παροδικά αρκεί να διατηρηθούν οι ισορροπίες.

Ιχθείς
Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει για αυτό σήμερα μην λες τις πρώτες κουβέντες που σου έρχονται στο στόμα. Μπορεί να πληγώσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και μετά να το μετανιώσεις. Η καθημερινότητα και οι ρουτίνες της σε έχουν κουράσει για αυτό φρόντισε να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου ένα διάλειμμα. Πρόσεξε τις κινήσεις σου μιας και είσαι επιρρεπής σε μικροατυχήματα. Στη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή δεν ξέρεις πραγματικά τι χρειάζεσαι γι’ αυτό απόφυγε κινήσεις και συζητήσεις.

Περισσότερα Εδω