Τη Μαρία Ηλιάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και ο δημοσιογράφος, Πάνος Παπαδόπουλος.

Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, απάντησε στο αν θα παρουσίαζε το Power of love, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον, ενώ μίλησε και για την παρεξήγηση που είχε πριν από χρόνια με την Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

«Δεν γίνεται να πάω στο Power of love το γυρίζουν στην Τουρκία, αλλά είναι και το παιδί μου στη μέση. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο δεν μου έχει γίνει κάποια συζήτηση. Δεν λέω ποτέ όχι σε τίποτα, αλλά δεν το έχω σκεφτεί γιατί πρακτικά δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω. Παρόλα αυτά δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω», είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

Και συνέχισε: «Είμαι ένας άνθρωπος που έχω μάθει να δουλεύω, επέλεξα όμως αυτά τα χρόνια να είμαι κοντά στην κόρη μου. Τώρα έχει αρχίσει πάλι μέσα μου να χτυπάει το καμπανάκι της επιστροφής. Μπορεί να μην είναι τηλεόραση, να είναι ραδιόφωνο. Όλοι έχουμε το άγχος να μην ξεχαστούμε σε αυτή τη δουλειά».

«Έχουν υπάρξει μικροπαρεξηγήσεις και εντάσεις στο χώρο μας. Πριν χρόνια στην αρχή της καριέρας μου όταν ήμουν στο Κους Κους, είχα χτυπήσει την πόρτα της Άλκηστης Μαραγκουδάκη, η οποία ήταν διευθύντρια προγράμματος του Alpha. Της είπα τότε ότι δεν θα ήθελα να συνεχίσω και την επόμενη χρονιά στην ίδια εκπομπή και όντως το σεβάστηκε και μου έκανε την πρόταση για το Δέστε τους. Μετά από κάποια χρόνια βρεθήκαμε πάλι με την Άλκηστη στο ΣΚΑΙ, όπου εκεί η εκπομπή μου κόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες και μάλιστα δεν ήταν και ένα διαζύγιο βελούδινο, ήρθαμε σε ρήξη με την Άλκηστης. Αν την συναντούσα τώρα, εννοείται ότι θα της μιλούσα γιατί αυτή η γυναίκα με είχε βοηθήσει κάποτε», αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη.

 

 

 

Περισσότερα Εδω