Στις δηλώσεις του για το παιχνίδι με την Μπάγερν (18/11, 21:30), ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξει στην εικόνα του ο Παναθηναϊκός και στάθηκε στην επιστροφή του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του «τριφυλλιού»:

«Περιμένουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, είναι μία καλή ομάδα, είναι συμπαγής. Σαφέστατα η εικόνα μας δεν είναι η κατάλληλη, δεν είναι η σωστή. Προφανώς τα αποτελέσματά μας είναι πολύ αρνητικά. Πρέπει να βρούμε την ψυχική δύναμη και τα πνευματικά αποθέματα για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε αυτό το κλίμα. Υπάρχει σωματική κούραση και ψυχολογική πίεση, την οποία πρέπει να διαχειριστούμε.

Προφανώς το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι εύκολο για κανέναν. Η αλληλουχία των παιχνιδιών δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια για προπόνηση. Όπως είπα, η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει και ψυχολογική πίεση και σωματική κούραση, κυρίως πνευματικά πρέπει να εργαστούμε μεταξύ μας για να παρουσιάσουμε μία καλύτερη εικόνα.

Θα δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Νέντοβιτς, θα έρθει στο Μόναχο. Ελπίζουμε να είναι σε μία κατάσταση που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Προφανώς, μας έλλειψε από το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις και ειδικά στην επίθεση. Όταν έχουμε κάποια δυστοκία και δεν είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση, προφανώς είναι ένας παίκτης, στον οποίο εκ προοιμίου στηριζόμαστε στην επιθετική του ικανότητα».

Περισσότερα Εδω