Ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στη Media Day του Παναθηναϊκού, πριν τον αυριανό (4/3, 21:00) αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, στάθηκε σε όλα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία τις τελευταίες ημέρες.

Χαρακτηριστικά, ο 53χρονος τεχνικός ανέφερε: «Κομμάτι του εαυτού μας είναι εκεί. Περιμένουμε τις εξελίξεις. Υπάρχει μια ανασφάλεια, αλλά πρέπει να βγάζουμε εκτός αυτές τις σκέψεις».

Ο τεχνικός των «πρασίνων» εργάστηκε ως προπονητής στη ρωσική Ούνιξ Καζάν στο πρόσφατο παρελθόν και σχολίασε: «Αυτή την στιγμή είναι καλύτερα που είμαι στην Ελλάδα. Διπλά μάλιστα. Από την αρχή της σεζόν το λέω πως είναι καλύτερα να είσαι στην πατρίδα σου και τώρα είναι ένας ακόμη λόγος».

Για το ματς με την ομάδα του Έτορε Μεσίνα, o Πρίφτης εξήγησε: «Όλα τα ματς στην Euroleague είναι δύσκολα. Η Αρμάνι παίζει σκληρά και πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτό. Κάτι που δεν κάναμε στο τελευταίο μας ματς. Πρέπει να το διορθώσουμε. Όταν ο άλλος σε παίζει έτσι, πρέπει να κάνεις άλλες επιλογές και κάποια κομμάτια των αντιπάλων πρέπει να τα αποφύγουμε».

Σχετικά με τις απουσίες που έχει ο Παναθηναϊκός, ο Πρίφτης απάντησε: «Σήμερα θα δούμε. Οι Παπαπέτρου και Γιόβιτς θα λείψουν σίγουρα, ενώ περιμένουμε τους Μποχωρίδη και Ουάιτ. Ο Παπαπέτρου θα μπει στις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα. Θέλει χρόνο για να μπει στην ομάδα».

Τέλος, σχετικά με τους στόχους του «τριφυλλιού, ανέφερε: «Παίζουμε με κίνητρο σε όλα τα ματς. Προσπαθούμε συνέχεια για τη νίκη. Δεν υπάρχει αδιαφορία στην ομάδα. Προσπαθούμε να δώσουμε βήμα στα νέα παιδιά φέτος. Θέλουν κι αυτοί χρόνο».

Περισσότερα Εδω