Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι ο Πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζει τα απομνημονεύματά του, στα οποία περιλαμβάνονται «βόμβες» για το Παλάτι και τη βασιλική οικογένεια.

Όπως έγινε τις τελευταίες ώρες γνωστό μέσα από ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου Penguin Random House, το «προσωπικό και ειλικρινές» βιβλίο, που θα παρέχει μια «πλέον αξιόπιστη περιγραφή των εμπειριών, των περιπετειών, των απωλειών και των μαθημάτων ζωής που βοήθησαν στη διάπλασή του», θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022. Ο εν λόγω εκδοτικός οίκος κυκλοφόρησε και το παιδικό βιβλίο της Μέγκαν Μαρκλ.

Μάλιστα, ήδη δίνεται μία πρόγευση από όσα πρόκειται να διαβάσουμε στα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι, σύμφωνα με την Page Six. «Έχω φορέσει πολλά καπέλα με την πάροδο των χρόνων, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, και η ελπίδα μου είναι ότι το να πω την ιστορία μου, τα πάνω και τα κάτω μου, τα λάθη, τα μαθήματα που διδάχθηκα, μπορώ να δείξω ότι ανεξαρτήτως από το πού προερχόμαστε, έχουμε περισσότερα κοινά απ’ όσα πιστεύουμε», αναφέρεται στο βιβλίο, το οποίο θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες από την παιδική ηλικία του Χάρι, τη στρατιωτική του θητεία μέχρι και σήμερα που είναι σύζυγος και πατέρας.

Τα έσοδα από το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Περισσότερα Εδω