Ησαΐα, χόρευε για τον πρίγκιπα Φίλιππο και τη Νίνα Φλορ και επί ελληνικού εδάφους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Secret και της Σάσας Σταμάτη, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός του, που έχουν ήδη τελέσει πολιτικό γάμο στην Ελβετία, ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον θρησκευτικό τους γάμο, που θα γίνει στη Μητρόπολη Αθηνών, τον Οκτώβριο.

Το Μυστήριο αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα κοσμικά γεγονότα της πόλης -και όχι μόνο-, αφού σε αυτό αναμένεται να δώσουν το «παρών» αρκετοί γαλαζοαίματοι, αλλά και ζάπλουτοι επιχειρηματίες από το περιβάλλον της νύφης, εφόσον βεβαίως το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Το ζευγάρι, άλλωστε, όπως προαναφέρθηκε, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, τον περασμένο Δεκέμβριο στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας. Τότε, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, ο γάμος ήταν εξαιρετικά λιτός και είχαν παρευρεθεί ως μάρτυρες ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και ο πατέρας της νύφης, Τόμας Φλορ.

«Η άμεση οικογένεια συνεχάρη τους νεόνυμφους αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελετής. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον θρησκευτικό γάμο που επίκειται θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που είχε εκδοθεί από τη βασιλική οικογένεια και, όπως όλα δείχνουν, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε.

Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού είχε ακολουθήσει πάρτι – όχι κάποια μεγαλοπρεπής δεξίωση, ως είθισται. Οπως είχε αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Daily Mail», το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει δεξίωση στο Κέιμπριτζ της Αγγλίας, στο σπίτι που τους είχαν παραχωρήσει η αρθρογράφος της «Vogue» Alice Naylor-Leyland και ο σύζυγός της, Tom. Η νύφη σε εκείνη τη δεξίωση φορούσε ένα σατέν κρεμ vintage φόρεμα, ενώ ο Φίλιππος επίσημο μαύρο κοστούμι. Η διακόσμηση περιλάμβανε λευκά και μοβ λουλούδια, vintage πιάτα και λευκά μπαλόνια, ενώ το ζευγάρι είχε κόψει και μια τριώροφη, γαλάζια τούρτα.

Το πρώτο βήμα, ωστόσο, στη σχέση τους είχε γίνει το καλοκαίρι του 2020, στην Ιθάκη, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, όταν ο Φίλιππος είχε αρραβωνιαστεί την αγαπημένη του. Η Ελλάδα, άλλωστε, φαίνεται πως αποτελεί αγαπημένο προορισμό και για τη Νίνα, καθώς την περίοδο των συνεχών lockdowns ανέφερε στα social media πως ανυπομονούσε να έρθει στη χώρα μας. Τελικά, αυτό έγινε στις αρχές του καλοκαιριού, με το ζευγάρι να απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο με το 40 μέτρων, υπερσύγχρονο, πολυτελές γιοτ του πατέρα της Νίνα, το οποίο έχει το όνομά της, «Nina J».

Το ζευγάρι έκανε μια πρώτη στάση στις Σπέτσες και στο Πόρτο Χέλι, όπου η οικογένεια του Φιλίππου έχει σπίτι, ενώ συνέχισαν τις βόλτες τους με όλες τις ανέσεις που παρέχει το εντυπωσιακό γιοτ. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως ο πατέρας της Νίνα, Τόμας Φλορ, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Ελβετίας – μάλιστα, πριν από κάποια χρόνια είχε βρεθεί στη λίστα του «Forbes» με τους δισεκατομμυριούχους, με την περιουσία του να εκτιμάται στα 2,3 δισ., ωστόσο πλέον δεν βρίσκεται σε αυτήν.

Ο Τόμας Φλορ είχε δημιουργήσει την ιδιωτική εταιρεία ναύλωσης τσάρτερ VistaJet και σε αυτήν είχε εργαστεί ως δημιουργική διευθύντρια η Νίνα, η οποία ίδρυσε επίσης ένα μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο θαλάσσης, το Κέντρο Επιστημονικών Σπουδών Bazaruto (BCSS), το 2017. Η Νίνα μοιράζει τον χρόνο της, εκτός από τη χώρα μας, μεταξύ Λονδίνου και Καλιφόρνια, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά και βρίσκει την ευκαιρία να επιδίδεται και στο αγαπημένο της άθλημα, το surf, καθώς και στο νησί Benguerra, όπου έχει δημιουργήσει ένα ξενοδοχείο. Ο Φίλιππος, ο οποίος γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1986, εργάζεται ως αναλυτής hedge fund στη Νέα Υόρκη.

Περισσότερα Εδω