Παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Γιάννης Κώτσιρας, καθώς οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής (18/06) την απόκτησή του απ’ τον Αστέρα Τρίπολης έως το 2024.

Ο 28χρονος δεξιός μπακ είχε ολοκληρώσει όλα τα κομμάτια της συμφωνίας του με το «τριφύλλι» από το απόγευμα της Πέμπτης (17/06) και με το που πήραν στα χέρια τους τα αποτελέσματα και των τελευταίων ιατρικών εξετάσεων του παίκτη, ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του.

Η συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης «κλείδωσε» στο ποσό των 250.000 ευρώ, ενώ οι αποδοχές του Κώτσιρα θα ξεκινούν απ’ τις 150.000 ευρώ το χρόνο. Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων»:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης, του Έλληνα διεθνή αμυντικού, Γιάννη Κώτσιρα. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Γιάννης Κώτσιρας γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1992 στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Ποδοσφαιρικά ξεκίνησε στη Δόξα Μεγαλόπολης, συνέχισε στον ΑΟ Φαλεσίας, μεταπήδησε το 2012 στον Παναρκαδικό και το 2016 πήρε μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης. Στην καριέρα του έπαιξε χρόνια ως εξτρέμ, αλλά τα τελευταία χρόνια καθιερώθηκε με επιτυχία στη θέση του δεξιού μπακ. Στον Αστέρα κατέγραψε 113 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και έφτασε στην Εθνική ομάδα όπου αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια.

Γιάννη καλώς όρισες στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω