Με αφορμή το σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την έξοδο του Στέφανου Κασσελάκη στα μπουζούκια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες έχει μια ανακολουθία στα λεγόμενά του. 

Η παρουσιάστρια του Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 23/5 σε συζήτηση που είχε με τον Δήμο Βερύκιο είπε χαρακτηριστικά:

«Παρά το γεγονός ότι υποστήριξα τον Στέφανο Κασσελάκη για την έξοδο στα μπουζούκια, στη συνέχεια που είδα ότι αρνήθηκε ότι θα έβαζε celebrity στον γάμο του να τραγουδήσει, εκεί καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια ανακολουθία στα λεγόμενά του. Το περιβάλλον του είπε στον Γιώργο Λιάγκα ότι δεν θα έβαζε ποτέ ένα celebrity να τραγουδήσει στον γάμο του και δύο μήνες πριν είχε κάνει πρόταση στον Χρήστο Μάστορα.

Ή νιώθεις ότι δεν λογοδοτείς σε κανέναν. Ας αποφασίσουν οι άνθρωποι τι θέλουν και να το υποστηρίζουν μέχρι τέλους. Αν είσαι μάγκας και θες να είσαι και του rave πάρτι και του Αργυρού, να το κάνεις μέχρι τέλους, όχι επειδή μετά σε σχολίασαν αρνητικά να πεις δεν θέλω celebrity τραγουδιστές. Γίνεται πολύς ντόρος για το τίποτα. Ο Γιώργος δεν το είπε από μόνος του, το απέδωσε στο περιβάλλον του».

Κλείνοντας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Ποσώς μας ενδιαφέρει ποιος θα τραγουδήσει σε ένα γάμο που δεν έχουμε προσκληθεί».

Περισσότερα Εδω