Πρεμιέρα για τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή του Open. Η Μπέττυ Μαγγίρα φέτος μπήκε για τα καλά στο τηλεοπτικό τοπίο, αναλαμβάνοντας χρέη παρουσιάστριας. Η γνωστή ηθοποιός η οποία και στο παρελθόν έχει δοκιμαστεί σε διάφορα τηλεοπτικά projects, θα μας καλημερίζει καθημερινά από το πλατό του Ποιος είναι Πρωινιάτικα.

Η Μπέττυ μαζί με την ομάδα της, τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Δημήτρη Σαράντο και την Αθηνά Αφαλίδου δίνουν καθημερινά ραντεβού στο νέο νέο πρωινό πρόγραμμα του Open.

Μαζί τους θα είναι η Μαρία Αντωνά με όλο το τηλεοπτικό κους-κους και αποκλειστικά θέματα ενώ ο σεφ, Κυριάκος Μελάς υπόσχεται ένα μαγειρικό ταξίδι σε γνωστές και άγνωστες γεύσεις.

To πρωί της Δευτέρας 6 Σεπτεμβρίου η Μπέττυ Μαγγίρα μας καλημέρισε από το τεράστιο πλατό της στο Open, φανερά αγχωμένη, κάτι το οποίο τόνισε και η ίδια κατά την έναρξη της πρεμιέρας της.

«Kαλημέρα! Έχω τρακ, τρακ, τρακ, πάρα πολύ τρακ. Νομίζω θα πέσω κάτω. Έχουμε πάρα πολύ τρακ όλοι μας, όχι μόνο εγώ και πάρα πολύ άγχος αλλά είμαστε εδώ διότι θέλουμε να σας κάνουμε να περάσετε υπέροχα όλη τη σεζόν», ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας.

Δες το παρακάτω βίντεο από την πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Open…

 

Περισσότερα Εδω