Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η προσγείωση με ελικόπτερο σε beach bar της Μυκόνου, το περασμένο Σάββατο του επιχειρηματία Βασίλη Χήτου, Mr Zagori όπως τον αποκαλούν. Το βίντεο με την προσγείωση του ελικοπτέρου στο οποίο βρισκόταν μαζί με φίλο του, επίσης επιχειρηματία  έκανε το γύρο του διαδικτύου και έγινε θέμα στα δελτία ειδήσεων και τα ειδησεογραφικά sites.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ζήτησε συγγνώμη λέγοντας πως το λάθος ήταν δικό του παρά το γεγονός ότι του συστήθηκε από τους ιδιοκτήτες των διπλανών μαγαζιών. “Δεν θα έκανα κακό σε κανένα, αλλά σίγουρα δεν έπρεπε να το κάνω” δήλωσε.

Ο Βασίλης Χήτος είναι ένας λαμπρός επιχειρηματίας από την Ήπειρο και μαζί με τα ξαδέλφια του Νίκο και Γιάννη βρίσκονται στη διοίκηση της εταιρείας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ η οποία έχει εδώ και χρόνια οράματα και στόχους. Η εταιρεία τους είναι από τις πιο εμβληματικές στο χώρο του νερού και της μπύρας και ο Βασίλης Χήτος είναι ο αντιπρόεδρος. Η νέα γενιά, ο Βασίλης και τα δυ ξαδέλφια του αναλαμβάνουν την εταιρεία τη δεκαετία του ΄90 και την απογειώνουν, δημιουργώντας ένα δυνατό brand name!

 

Του αρέσει να περνά πολλές ώρες με την οικογένειά του παρά το βεβαρημένο του πρόγραμμα ενώ μια από τις αγάπες του είναι το ελικόπτερο. Πιλοτάρει ο ίδιος εδώ και αρκετά χρόνια και έχει δίπλωμα πλοήγησης αεροσκαφών.

Όπως διαβάζουμε στο site epixeirimatias.gr, το ελικόπτερο του, ο Hπειρώτης επιχειρηματίας το έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές και για να συνδράμει σε έρευνες για αγνοουμένους στα βουνά της Hπείρου, όπως συνέβη τον Γενάρη του 2013 όταν αναζητείτο ένας 30χρονος ορειβάτης που είχε καταπέσει σε χαράδρα 500 μέτρων στην κορυφή Λάπατος της Tύμφης στο Πάπιγκο.

Δες το βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου με την προσγείωσή του ελικοπτέρου στο beach bar στη Μύκονο

 

Περισσότερα Εδω