Η Αθηνά Ωνάση μετά το δύσκολο και πολυσυζητημένο διαζύγιό της, από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο είναι ξανά ερωτευμένη.

Ο έρωτας χτύπησε ξανά πόρτα της «χρυσής» κληρονόμου όπως την αποκαλούν και τα δημοσιεύματα έχουν «φουντώσει» για τον έρωτα που ζει στο πλευρό πλούσιου επιχειρηματία τον οποίο γνώρισε όταν του πούλησε το πανέμορφο άλογο της, Κορνέτο Κ.

Να υπενθυμίσουμε πως το συγκεκριμένο άλογο ήταν του πρώην συζύγου της, ωστόσο μετά τον χωρισμό της παρέμεινε σε εκείνη, η οποία στη συνέχεια το πούλησε. 

Ο Αλμπέρτο Ζόρζι εκτός από επιχειρηματίας, είναι και αθλητής ιππασίας, ο οποίος μάλιστα, είναι ο άνθρωπος που αγόρασε το άλογο της Αθηνάς Ωνάση και έτσι ξεκίνησε η γνωριμία τους.

O Αλμπέρτο και η Αθηνά ξεκίνησαν να μιλάνε πριν γίνει η πώληση, με την επικοινωνία τους να γίνεται ολοένα και εντονότερη, όσο περνούσε ο καιρός, με αποτέλεσμα να έρθουν πολύ κοντά.

Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλέμπερτο Ζόρζι, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, έχουν πραγματοποιήσει πολλές κοινές εξόδους, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιώσει την μεταξύ τους σχέση. Άλλωστε, με μία αναζήτηση θα διαπιστώσει κανείς ότι δεν υπάρχει καμία κοινή φωτογραφία τους.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο παρελθόν υπήρξαν φήμες πως η Αθηνά Ωνάση ήταν το τρίτο πρόσωπο, αλλά και η αιτία χωρισμού του Αλμπέρτο Ζόρζι με τη σύζυγό του, ονόματι Αναλίσα Τζιουντίνι, κάτι που επίσης δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Ποιος είναι ο Αλμπέρτο Ζόρζι

Ο Αλμπέρτο Ζόρζι μεγάλωσε στο Μονσελίτσε κοντά στην Πάντοβα, στην όμορφη περιφέρεια του Βενέτο. Η ιππασία τον κέρδισε όταν σε ηλικία εννέα ετών ο αδελφός του τον έπεισε να ανέβει σε ένα πόνι.

Το σχολείο δεν του άρεσε και άρχισε να ασχολείται σοβαρά με την ιππασία από τα 18 του. Παρ’ όλα αυτά σπούδασε μηχανικός λόγω της άλλης μεγάλης του αγάπης, των αυτοκινήτων. Μάλιστα έλεγε αστειευόμενος: «Τουλάχιστον θα ήξερα να αλλάζω μια ρόδα σε περίπτωση που η ιππασία δεν πήγαινε καλά». 

Στο σχολείο ήταν το «περίεργο», ντροπαλό παιδί που είχε πάθος με τα άλογα. Όταν πια άρχισε να κερδίζει κούρσες και να φιγουράρει στις εφημερίδες, όλοι ένιωθαν υπερήφανοι που γνώριζαν αυτό το «περίεργο» παιδί.

Πριν από λίγες ημέρες, οι φήμες πήραν ξανά “φωτιά” αφού σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται πολύ κοντά στην Αθηνά Ωνάση, ο Αλπέρτο έχει ήδη αφήσει τη σύζυγο του για χάρη της αφού έχει αποφασίσει να ζήσει μαζί της.

Ο Ιταλός επιχειρηματίας και αθλητής φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένος με την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και δείχνει πρόθυμος να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή του για να την παντρευτεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram, Splash/Ideal Images

 

Περισσότερα Εδω