Με μια ανάρτηση «γροθιά στο στομάχι» η νοσηλεύτρια Σοφία Μάντη έδειξε τον καθημερινό αγώνα που δίνει με τους συναδέλφους της στο Νοσοκομείο Γεννηματάς με τον κορονοϊό.

Η φωτογραφία με την  στολή μέσα από το νοσοκομείο

«Τελικά το παιχνίδι είναι άνισο. Ο εγκεφαλικός εγωισμός ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Εμβολιασμένος; Εννοείται όχι. Ετών 39 με οξυγόνο τώρα. 21 σύνολο. 4 ναι. Οι υπόλοιποι μάντεψε. Και μια διασωληνωμένη και αυτή στους μάντεψε. Ετών 74. Και δεν είναι η στολή που πρέπει ν’ αντέξεις (γιατί λιώνεις στην κυριολεξία ), δεν είναι η κούραση, δεν είναι η όλη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείς. Είναι η ειρωνεία, το δε βαριέσαι, το έτυχε σε μένα και δεν το περίμενα, δεν πίστευα ότι υπάρχει.

Αλήθεια; Τώρα που είσαι πριν τη διασωλήνωση πίστεψες; Πραγματικά σου λέω αυτός ο κόσμος δεν πρόκειται ν’ αλλάξει ποτέ αν δεν αλλάξει το εγώ μας και πώς βλέπουμε τα πράγματα. Εδώ Γεννηματάς. Μόλις έβγαλα τη στολή. Στάζω. Διψάω. Φοβάμαι μαμά», έγραψε στο facebook. 

Ποια είναι η Σοφία Μάντη:

Η Σοφία Μάντη ως τραγουδίστρια

Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε από την παιδική ηλικία των 7 ετών όταν η Σοφία Μάντη έπιασε στα χέρια της την πρώτη της κιθάρα ενώ οι μελωδίες που της κέντριζαν την προσοχή ήταν από διαχρονικά τραγούδια μιας άλλης εποχής.

Η Σοφία Μάντη δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με το τραγούδι ενώ κυκλοφόρησε τον δικό της δίσκο με τίτλο «Απόφαση».

Η Σοφία Μάντη στο Fame Story

Στο παρελθόν νοσηλεύτρια είχε συστηθεί στο ευρύ κοινό ως τραγουδίστρια η οποία ξεκίνησε από το μουσικό talent show Fame Story στο οποίο δεν κατάφερε να προχωρήσει. 

«Πριν από 15 χρόνια προσπάθησα να πάω στο Fame Story. Θυμάμαι ότι έφτασα στους 50 με συμμετοχή 1.300 ατόμων. Από εκεί και πέρα, όπως μου ανέφεραν εκ των υστέρων φίλοι στο χώρο, απαιτούνταν άλλα πράγματα για να μπεις στη δεκάδα. Μετράγαν αν θες περισσότερο οι προσωπικές γνωριμίες, οι εταιρίες που ήθελαν να περάσουν νέους καλλιτέχνες τους και πολλά ακόμη. Μέσα από αυτή την εποικοδομητική όμως διαδικασία συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι άνθρωπος των διαγωνισμών», είχε αποκαλύψει στο παρελθόν η Σοφία Μάντη η οποία ωστόσο συνέχισε να ασχολείται με το τραγούδι.

Η φιλία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο

Τον Ιανουάριο του 2020 η Σοφία Μάντη είχε μιλήσει στην ιστοσελίδα Flash όπου και είχε αποκαλύψει την φιλία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο αλλά και τον τελευταίο της διάλογο λίγες ώρες πριν τον θάνατό του.

Η τραγουδίστρια – νοσηλεύτρια είχε αναφέρει ότι το τελευταίο απόγευμα, μια μέρα πριν πεθάνει ο αείμνηστος Δημήτρης Μητροπάνος ήταν μαζί και μιλούσαν για τον Ολυμπιακό: «Μιλούσαμε πολύ για τον Ολυμπιακό αυτή η ομάδα ήταν η αγάπη του. Κάθε Κυριακή βράδυ βλέπαμε τον Ολυμπιακό και το μόνο που θέλαμε ήταν να κερδίζει η ομάδα τίποτα άλλο», είχε δηλώσει η Σοφία Μάντη.

Και είχε προσθέσει για τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Μιλούσαμε ώρες ατελείωτες για τα τραγούδια του. Ένα μεσημέρι μου λέει μικρή, έλα λίγο μέσα στο σαλόνι θέλω κάτι να ακούσεις κάτι που ετοιμάζω με τον Σταμάτη Κραουνάκη… Όταν έφτασε στο τραγούδι “Όταν έχω εσένα”, πραγματικά ένιωσα ρίγος, συγκινήθηκα, νομίζω ότι έκλαψα κιόλας Είχα γουρλώσει τα μάτια μου και ήταν και το τραγούδι που έγινε τεράστια επιτυχία».

Η Σοφία Μάντη όλα αυτά τα χρόνια εργάζεται ως νοσηλεύτρια ωστόσο δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με τη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι, όπως ανέφερε στη νέα της ανάρτηση μετά τη φωτογραφία που έγινε viral στο διαδίκτυο από το Νοσοκομείο Γεννηματάς.

Η 39χρονη νοσηλεύτρια – τραγουδίστρια όπως ανέφερε στην ανάρτησή της δέχτηκε και κακόβουλα σχόλια, ακόμη και για τον τρόπο με τον οποίο φορά την σχολή της κατά τη διάρκεια της βάρδιας της στο νοσοκομείο. Η Σοφία Μάντη συνεχίζει καθημερινά τον αγώνα της ανάμεσα στα κρούσματα του κορονοϊού λειτουργώντας πάντα με το συναίσθημα, όπως ακριβώς συνεχίζει να κάνει με το τραγούδι μέσα από το οποίο μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα με τις μελωδίες της.

Περισσότερα Εδω