Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Οι δυο τους μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, όμως προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους. 

Οι γνωστοί ηθοποιοί, ενώ είχαν αποφασίσει να μετακομίσουν στην Αμερική για να κυνηγήσουν το όνειρό τους, το περσινό καλοκαίρι επέστρεψαν στην Ελλάδα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Πάνου Βλάχου στη σειρά “Αγγελική”. Μετά το φινάλε της σειράς, το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει διακοπές και να χαρεί τον έρωτά του μακριά από την πρωτεύουσα.

Την αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους με φόντο τη θάλασσα. Μάλιστα, η ίδια θέλησε να κάνει μια τρυφερή εξομολόγηση για τον Πάνο Βλάχο, μη χάνοντας, βέβαια, το χιούμορ της.

“Κι έρχεται κάποια στιγμή που εντελώς τυχαία γνωρίζεις έναν άνθρωπο που σου αλλάζει τη ζωή, τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο και τον εαυτό σου…έτσι κι έγινε! Πριν γνωρίσω τον @panos_vlahos_official πίστευα ότι εγώ ήμουν το «μαυροτσούκαλο» της παρέας!”, σημείωσε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Δες τη φωτογραφία:

Περισσότερα Εδω