Την απόλυτη ευτυχία βιώνει τους τελευταίους μήνες η Λαούρα Νάργες, στο πλευρό του Χρήστου Σαντικάι, με τον οποίο από μέρα σε μέρα θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι.

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι πριν δύο εβδομάδες περίπου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης και αμέσως μετά γιόρτασε το χαρμόσυνο γεγονός με ένα μεγάλο πάρτι!

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός περιμένει πώς και πώς να έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι και μέχρι τότε απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της, κάνοντας πράγματα που αγάπα.

Το πρωί της Κυριακής 17/7 η Λάουρα Νάργες έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα για φέτος και δεν θα μπορούσε να μην το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η μέλλουσα μανούλα που διανύει τον 6ο μήνας της εγκυμοσύνης της, πόζαρε στον φακό με το μαγιό της, με θέα την απέραντη θάλασσα.

«Το πρώτο μου «μπάνιο» για φέτος (κάλλιο αργά παρά ποτέ), κάτασπρη σαν το γάλα. Τα μόνα δευτερόλεπτα που απομακρύνθηκα από την σκιά της ομπρέλας ήταν αυτή εδώ η στιγμή… Και τώρα, μετά από μία τέτοια περιπέτεια χρειάζομαι δύο μέρες ξεκούρασης για να συνέλθω. Χρόνια πολλά σε όλες τις Μαρίνες!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Λάουρα Νάργες.

Περισσότερα Εδω