Στάση εργασίας  από τις 10:00 – 15:00  και κινητοποιήσεις πραγματοποιούν  σήμερα Τρίτη οι υγειονομικοί με απόφαση της ΠΟΕΔΗΝ και τη στήριξη της ΑΔΕΔΥ.

Σύμφωνα  με την  ομοσπονδία θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στις 11π.μ. στο υπουργείο Υγείας. Στην Θεσσαλονίκη στην 3η & 4η ΥΠΕ και στην περιφέρεια στις ΥΠΕ και στα κατά τόπους Νοσοκομεία .

Οι υγειονομικοί διεκδικούν, ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα , άρση των αναστολών, μονιμοποίηση των εκτάκτων, υγειονομικό επίδομα και αύξηση μισθών  και ισχυρή Δημόσια Υγεία.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΕΝΓΕ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε, δυναμώνουμε τον αγώνα μας για να επιστρέψουν στη δουλειά οι συνάδελφοι μας που είναι σε αναστολή. Συνεχίζουμε, δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στην πολιτική που βάζει στη ζυγαριά του κόστους οφέλους τα δικαιώματά μας και τις ανάγκες των ασθενών μας για τα κέρδη των λίγων.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Περισσότερα Εδω