Ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί στις 15 του μηνός το επιστημονικό συμπόσιο στη Σκιάθο με διοργανωτή την Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ.

Η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Δήμο Σκιάθου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, συμπόσιο.

Μια πνευματική βιωματική περιήγηση στα μέρη όπου εμπνεύστηκε και συνέγραψε ένας εκ των μεγάλων Ελλήνων συγγραφέων, ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, συνιστά το συμπόσιο στη Σκιάθο από την Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τον Δήμο Σκιάθου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η πραγματοποίηση του επιστημονικού συμποσίου στη Σκιάθο με τη συμμετοχή φοιτητών από Ελλάδα, Αυστρία, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Τσεχία, Φλόριντα, Κίνα, Μοζαμβίκη, Αφγανιστάν είναι ιδιαίτερα σημαντική για την προβολή της ιστορίας, του πολιτισμού, αλλά και της φυσικής ομορφιάς του νησιού, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη μετά covid εποχή για τον τουρισμό.

The post Πνευματική βιωματική περιήγηση στη Σκιάθο appeared first on AstraTV.

Περισσότερα Εδω