Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ” Έλα Χαμογέλα” και μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για την παράσταση που ετοιμάζει με τον Ορέστη Τζιόβα  το “Νυφικό κρεβάτι” για την οποία δηλώνει ενθουσιασμένη αν και θα αναγκαστεί να αποχωριστεί τα δυο κοριτσάκια της το καλοκαίρι αφού θα πρέπει να γυρίσει την Ελλάδα, κάνοντας περιοδεία.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε όμως και για τις εξελίξεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη αφού εκείνη μαζί με την Λένα Δροσάκη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν ανάμεσα στις κυρίες που ξεκίνησαν τις καταγγελίες για τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

“Μου είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό και δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Θέλαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους με τα κορίτσια. Και δεν θέλω να μιλήσω και από τη νομική πλευρά γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Νιώθω σεβασμό για τις οικογένειες των ανθρώπων που καταγγέλλονται. Είμαι αρκετά πιο ήρεμη. Έχω καθαρή τη συνείδησή μου” είπε η Πηνελόπη

“Εμείς είχαμε ένα πέπλο φόβου από πάνω μας το οποίο είχαμε συνηθίσει. Τελικά ήταν τώρα η σωστή ώρα για να γίνει. Ο στόχος μας ήταν να τιμωρούνται οι άνθρωποι που κάνουν τέτοιες κινήσεις. Και θα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που γίνονται οι οντισιόν. Να γίνονται ανοιχτά και με παρουσία άλλων και όχι σε σπίτια. Είμαι ευγνώμων στον Σπύρο Μπιμπίλα. Βρέθηκε στη κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή”.

Stay tuned για το βίντεο

 

Περισσότερα Εδω