Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην εκπομπή «Love It» και τον Χρήστο Λυσσέα. Η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τις εμφανίσεις που ξεκινάει στο Studio Asomaton, τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου και τη συμμετοχή της στο «The Voice».

«Ετοιμάζουμε ένα πρόγραμμα με τραγούδια, με σκέψεις, με εικόνες, με πολύ μουσική και κυρίως πράγματα που θέλουμε να μοιραστούμε με τον κόσμο. Η επαφή με τον κόσμο μου έχει λείψει πάρα πολύ», είπε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Για τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου υποστήριξε: «Ο έγγαμος βίος είναι κάτι πολύ ωραίο, είναι πολύ ευχάριστο, είναι πολύ διαφορετικό, είναι πολύ καινούργιο και το απολαμβάνω. Μου αρέσει που ο σύζυγός μου ασχολείται με κάτι εντελώς διαφορετικό είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες οι συζητήσεις μας», ενώ για τον θάνατο της μητέρας του συζύγου της από κορονοϊό πρόσθεσε: «Το αντιμετωπίσαμε όπως όλοι οι άνθρωποι. Συμπαραστέκεται ο ένας στον άλλο και περιμένουμε να απαλύνει ο χρόνος το πένθος και την απώλεια.

Όσον αφορά της συμμετοχή της στο The Voice, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δήλωσε: «Πέρασα πάρα πολύ καλά. Ήταν κάτι πολύ ευχάριστο, πολύ ξεχωριστό και διαφορετικό για τη δική μου της ζωή. Έμαθα πολλά, ήρθα αντιμέτωπη με καινούργιες προκλήσεις, με άλλα δεδομένα, με άλλη καθημερινότητα και ήταν πολύ όμορφα».

Περισσότερα Εδω