Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη γυναίκα σεφ, που κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του MasterChef. Από την αρχή του διαγωνισμού μέχρι και το τέλος, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη εντυπωσίαζε τους τρεις κριτές με τα πιάτα και τις ικανότητές της, με τους πιστούς fans του reality μαγειρικής να την έχουν στέψει νικήτρια αρκετούς μήνες πριν. 

Η ίδια δεν ήταν αγαπητή μόνο στο κοινό, αλλά και στους συμπαίκτες της. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη διατηρούσε άριστες σχέσεις με σχεδόν όλα τα παιδιά, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τις ελάχιστες φορές που είχε έρθει σε ρήξη με κάποιον από αυτούς. Ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο πλευρό της και την υποστήριξαν είναι και ο Παύλος Χάππιλος.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Παύλος Χάππιλος είχαν έρθει αρκετά κοντά και έτσι εκείνος δεν γινόταν να κρύψει τη χαρά του για το αποτέλεσμα. Δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες με τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, θυμήθηκε τις πιο όμορφες στιγμές τους μέσα στο MasterChef.

“Συγχαρητήρια στην πρώτη Ελληνίδα MasterChef @margarita_nikolaidi_fp. Είσαι ένα σπάνιο μαργαριτάρι και σ’ αγαπώ πολύ πολύ!!!”, έγραψε ο Παύλος Χάππιλος.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Περισσότερα Εδω