Για ένα ακόμα καλοκαίρι, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ «ψήφισαν» την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Το ζευγάρι, από τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού βρίσκεται στην Ελλάδα απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές, τόσο με τα παιδιά του όσο και με τους αγαπημένους του φίλους. 

Η Μαρί Σαντάλ μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού μοιραζόταν αρκετές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, θέλοντας να μας δείξει τις όμορφες στιγμές που περνούσε με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Αυτές τις ημέρες ο πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ βρίσκονται στις Σπέτσες, καθώς ήταν νονοί στη βάπτιση του γιου της Μαίρης Κατράντζου και του Μάριου Πολίτη.

Λίγες ώρες πριν από τη βάπτιση, ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι σε μια από τις βόλτες του στο νησί, το οποίο μάλιστα επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, ενώ η Μαρί Σαντάλ για μια ακόμη φορά μας εντυπωσίασε με τη στιλιστική της επιλογή.

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου και ο σύζυγός της Μάριος Πολίτης βάφτισαν το απόγευμα της Τετάρτης 1/9 τον μονάκριβο γιο τους στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικόλαου στις Σπέτσες.

Οι νονοί ήταν τέσσερις, ενώ ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Μιχάλης. Ανάμεσα στους νονούς ήταν ο Παύλος με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ, η Ευγενία Νιάρχου και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Sabine Getty.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Περισσότερα Εδω