Για δεύτερη φορά πατέρας ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Home Alone // Μόνος στο σπίτι», Μακόλεϊ Κάλκιν, όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Us Weekly», το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, κρατώντας μακριά από τα media την ευχάριστη είδηση.

«Η Μπρέντα δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη. Το να είναι μαμά την έχει αλλάξει. Πάντα βάζει τα παιδιά της πρώτα, ειδικά όταν πρόκειται να πάρει αποφάσεις σταδιοδρομίας. Είναι πραγματικά επικεντρωμένη στη μητρότητα και δίνει στα παιδιά την απόλυτη προσοχή της»,  αναφέρει στο US Weekly πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

 

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν και η Μπρέντα Σονγκ ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2017, ενώ ένα χρόνο μετά η ηθοποιός – τραγουδίστρια είχε αναφέρει για την προσωπική της ζωή : «Είναι υπέροχο. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, αλλά όλα είναι υπέροχα και είμαι πολύ χαρούμενη».

Το 2021 γεννήθηκε η κόρη τους, η Ντακότα, η οποία πήρε το όνομά της από την αείμνηστη αδερφή του Κάλκιν, που έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2008. 

//platform.twitter.com/widgets.jshttps://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω