Ο 15χρονος ο οποίος κατήγγειλε πρώτος τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια και κακοποίηση, μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής Αρένα με τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Ο ανήλικος έκανε δηλώσεις με την συγκατάθεση της μητέρας του, η οποία λίγο αργότερα ξέσπασε για όσα βιώνουν, μετά την εξομολόγηση του γιου της.

«Έγιναν μέσα στη δομή των διακοπών στα ταξίδια που ήμασταν. Με έκανε να αισθανθώ άβολα. Στην μητέρα μου μίλησα πιο μετά για όσα συνέβησαν μέσα στη δομή. Στην αρχή δεν μίλησα σε κανέναν, μετά όμως μίλησα. Της τα είπα, όχι με λεπτομέρειες, αλλά της τα είπα», ανέφερε ο 15χρονος.

Και στη συνέχεια ξέσπασε η μητέρα του: «Μου το βιάσανε, μου το κάνανε ψυχολογικά άρρωστο το παιδί. Έχει βιαστεί και ακόμα προσπαθώ να μάθω τι βιασμός έχει γίνει. Δεν έχει αναφέρει ακόμα (το παιδί) σε μένα και τα κρατάει μέσα του. Ακόμα φοβάται, μου λέει κάποια πράγματα, αλλά δεν έχει ανοιχτεί. Στην πορεία έμαθα για βιασμούς και κακοποίηση και για γεννητικά όργανα και άλλες περιπτώσεις. Τα έχω αναφέρει αυτά όλα στην κατάθεσή μου», είπε η μητέρα του 15χρονου.

Και πρόσθεσε: «Η πολιτεία δεν υπάρχει. Βρίσκεται στο περιβάλλον που είναι κακοποιημένο το παιδί μου, στους τοίχους που έχει βιαστεί, που βλέπει μέρα – νύχτα τα ίδια πράγματα, βιώνει κάθε δευτερόλεπτο. κάθε λεπτό ότι έχει περάσει ως τώρα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή Αρένα στον ANT1.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο 15χρονος μίλησε για όσα συνέβαιναν μέσα στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου αλλά και για το πράσινο κλουβί της τιμωρίας.

Περισσότερα Εδω