Ο Πορτογάλος επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Γκονσάλο Πασιέντσια, μετά τη χθεσινή ήττα της ομάδας του με 1-2 από την Χέρτα Βερολίνου στην Bundesliga, μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό για το Europa League, τονίζοντας πως σε εκείνο το ματς, η Άιντραχτ πρέπει να δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του Γκονσάλο Πασιέντσια:

«Δεν μας ενδιαφέρουν τα στατιστικά επειδή δεν κερδίσαμε. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό. Γίναμε καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, παλέψαμε. Αλλά στο τέλος της ημέρας χάσαμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε ξανά γρήγορα και να αναλύσουμε αυτό που δεν κάναμε καλά σήμερα. Πρέπει να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο την Πέμπτη».

Από τη μεριά του, ο τεχνικός της ομάδας, Όλιβερ Γκλάσνερ, δήλωσε:

«Είμαστε απογοητευμένοι. Όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για την απόδοση. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε λάθη στη συγκέντρωση του παιχνιδιού Μετά το ημίχρονο πιέσαμε περισσότερο, αλλά παίξαμε πολύ απλά. Τα παιδιά δοκίμασαν τα πάντα, αλλά η απόδοση δεν ήταν αρκετή για να πάρει ένα βαθμό. Αλλά δεν θέλω να μεταφέρω την ήττα μόνο στους παίκτες. Όλοι ευθύνονται, συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Ίσως θα μπορούσα να είχα παρέμβει λίγο νωρίτερα. Η Χέρτα είναι η άξια νικήτρια. Δυσκολευόμαστε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες απέναντι σε αμυντικά καλά οργανωμένες ομάδες που είναι ισχυρές. Αυτή είναι η γνώση της σεζόν μέχρι τώρα. Η δουλειά μας είναι να βελτιωθούμε εδώ».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Περισσότερα Εδω