Την έντονη ενόχλησή του με την ΕΡΤ και την επιτροπή που έχει αναλάβει να επιλέξει το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision μετά την ανακοίνωση της τελικής πεντάδας εξέφρασε ο Νίκος Γκάνος

Ο τραγουδιστής είχε καταθέσει τη δική του πρόταση, αλλά δεν είναι ανάμεσα στις πέντε επικρατέστερες. Ο Νίκος Γκάνως, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε πως από την πρώτη στιγμή που κατέθεσε την πρότασή του ένας πολύ γνωστός παρουσιαστής επικοινώνησε μαζί του και τον ενημέρωσε πως έχει ήδη αποφασιστεί να πάει ο Good Job Nicky.

«Έστειλα το τραγούδι μου, την πρότασή μου στην ΕΡΤ. Ανέβασε σε instastory ότι έστειλα την πρότασή μου, κατευθείας χτυπάει το τηλέφωνό μου από έναν πολύ γνωστό παρουσιαστή που με ρώτησε αν όντως έστειλα τραγούδι για τη Eurovision, λέω “ναι” και μου λέει, “έχει αποφασιστεί ήδη από την ΕΡΤ ποιος θα πάει και αυτός θα είναι ο Good Job Nicky. Λέω αποκλείεται, αυτά είναι φήμες, εδώ έχει έρθει η Καλομοίρα ετοιμάζει μεγάλο project με παραγωγούς από το εξωτερικό.

Στα καπάκια, διαβάζω ότι η Καλομοίρα απέσυρε την πρότασή της και λέω, λες; Mετά διαβάζω ένα άρθρο που λέει ότι διευθυντικό στέλεχος της ΕΡΤ έχει οικογενειακή – προσωπική σχέση με τον Γιάννη Πάριο. Δε ξέρουμε τον λόγο που αποσύρθηκε η Καλομοίρα, ούτε εγώ το ξέρω σίγουρα αλλά με όλα αυτά που έχουν γίνει εκεί πάει το μυαλό μου» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γκάνος.

Περισσότερα Εδω