«Συνταχθήκαμε στις υπόλοιπες παρατάξεις με στόχο να έρθει και να εξαντληθεί μέσα από τη συζήτηση το θέμα του Ωδείου» σημείωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της «Ορμής Ανανέωσης» Νίκος Γαμβρούλας, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκθεση του ΑΣΕΠ που καταλογίζει μέχρι και ποινικές ευθύνες για τις προσλήψεις στο Δημοτικό Ωδείο το 2019.

Ξεκαθάρισε πως «Σε καμία περίπτωση δε θέτουμε κανένα ζήτημα για τους καλλιτεχνικούς διευθυντές», όμως κατηγόρησε τη δημοτική αρχή πως «γίνεται μία αγωνιώδης προσπάθειες ότι η έκθεση αναφέρεται μόνον στους δύο καλλιτεχνικούς διευθυντές».

Ο κ. Γαμβρούλας αναφέρθηκε στοχευμένα σε σημεία της έκθεσης του ΑΣΕΠ, όπως ότι «στα προσόντα της προκήρυξης υπήρχε συνέντευξη που ακυρώθηκε στη συνέχεια» αλλά και πως «δόθηκε μοριοδότηση για συνέντευξη – ακρόαση χωρίς να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά η επιτροπή μετά απάντησε δεν εννοούσαμε αυτό που γράφαμε αναλυτικά αλλά κάτι άλλο που δε γράφεται πουθενά. Αυτό μας δημιουργεί ερωτήματα και δεν αφορά καθόλου μα καθόλου τα μεταπτυχιακά».

«Με βάση την έκθεση η επιτροπή είχε άλλες παρατυπίες που δεν αφορούν τις περιβόητες θέσεις καλλιτεχνικών διευθυντών» κατέληξε.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω