Η Παρασκευή Σταματοπούλου ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από την ομάδα των Μαχητών στο Survivor.

Είναι γεγονός πως η 26χρονη παίκτρια ένιωθε αρκετά πιεσμένη με τις δύσκολες συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο, με τους συμπαίκτες της μάλιστα να δηλώνουν πως επιθυμούν να την ψηφίσουν μιας και η μόνη λύση στα προβλήματά της θα ήταν η αποχώρηση.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή Love It και μίλησε για όλους και για όλα.

«Ήμουν ψυχολογικά χάλια, δεν ήθελα να παίξω και το ήξερε όλη μου η ομάδα, αλλά σε όλους είπα να παίξουν κανονικά, οπότε το παιχνίδι δεν ήταν στημένο. Αυτό που είχαμε συμφωνήσει όλη μαζί σαν ομάδα ήταν ότι στη ασυλία, θα ψηφίσουμε εμένα. Δεν μετανιώνω που ήρθα, έκανα ένα βήμα που φοβόμουν να κάνω, φεύγω έχοντας μάθει αρκετά πράγματα για τον εαυτό μου και νομίζω ότι κάποια άτομα που γνώρισα μέσα θα γίνουν πολύτιμα για τη ζωή μου», είπε αρχικά η Παρασκευή Σταματοπούλου. 

Για τις εκρήξεις που είχε η ίδια με τον Θανάση Μπέλλο στην καλύβα, η Παρασκευή Σταματοπούλου δήλωσε: «Η δήλωσή μου στον Θανάση, ήταν ότι εδώ όλοι πρέπει να τα κάνουμε όλα. Στην καλύβα, βοηθήσαμε όλοι, άντρες γυναίκες και αυτό που εγώ λέω σαν επιχείρημα είναι ότι δεν γίνεται οι γυναίκες να ασχολούνται με τα πάντα και εσείς να ασχοληθήκατε με ένα πράγμα. Εμένα δεν με νοιάζει ποιος θα πάρει την καλύτερη πλευρά, με νοιάζει ότι η μισή καλύβα είναι ακάλυπτη, για τη μισή που είναι καλυμένη δουλέψαμε όλοι και δεν συντονιστήκαμε να φτιάξουμε και την άλλη μισή. Ο Μπέλλος μου είπε αφού είστε τόσο αντράκια φτιάξτε τη μόνη της.

Για το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και την Μυριέλλα Κουρεντή, η ίδια σχολίασε: «Τα παιδιά συμπαθιούνται παραπάνω και ο Κατσαούνης συμπαθεί την Μυριέλλα περισσότερο και από την ομάδα του. Εμένα δεν με νοιάζει αν αυτό είναι ερωτικό ενδιαφέρον. Για την Μυριέλλα δεν έχω ιδέα γιατί δεν έχω συναναστραφεί σαν άνθρωπο, αλλά από αυτά που έβλεπα δεν είναι ότι τον απέκλειε σαν άνθρωπο. Όμως, θεωρώ τελικά, ότι μέσα σε αυτό το παιχνίδι αυτό που μπορούσε να συντηρήσει την ψυχολογία ενός παίκτη ήταν η ομάδα του και οι νίκες και το να αποκλείεσαι από την ομάδα σου επειδή συμπαθείς μόνο ένα άτομο, το θεωρούσα χαζή κίνηση».

Περισσότερα Εδω