Σε τεράστια δίνη εσωστρέφειας βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας μετά την ομαδική παραίτηση από τη γραμματεία αγροτικού των 10 από τα 11 συνολικά μελών της!

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι κατά πληροφορίες του onlarissa.gr και οδήγησε στις παραιτήσεις, ήταν η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη εβδομάδα στη Φαλάνη, αλλά εν τέλει αναβλήθηκε. Η επίσημη αιτιολογία για την αναβολή ήταν οι «έκτακτες καιρικές συνθήκες», όμως καλά πληροφορημένες πηγές σημείωναν πως ο πραγματικός λόγος ήταν ένας καυγάς μεταξύ γραμματείας αγροτικού και νομαρχιακής για τον… συντονισμό της!

Ενδεικτικές του ψυχροπολεμικού κλίματος που επικρατεί στις τάξεις του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ είναι οι δηλώσεις στο onlarissa.gr, ενός εκ των παραιτηθέντων, ο οποίος σημείωνε δηκτικά ότι «οι κύριοι της νομαρχιακής βγάζουν ιλαρά με το αγροτικό τμήμα. Δεν τους άρεσε η δραστηριότητά μας, ούτε το γεγονός ότι ήμασταν πολυμελείς γιατί είχαν μάθει σε μονοψήφιους αριθμούς».

Το πρώην στέλεχος της γραμματείας αγροτικού Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε επίσης πως «έφθασαν σε σημείο να μας ακυρώνουν προγραματισμένες περιοδείες, να απαλείφουν το αγροτικό τμήμα από δελτία τύπου και να μας αποκλείουν από τα πάντα…»

Με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται το επόμενο επεισόδιο, στο πολιτικό σήριαλ που ήδη έχει προκαλέσει μεγάλο «πονοκέφαλο» στα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ στην πρωτεύουσα…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω