Ανακαινισμένη πλέον η Ογκολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας παραδόθηκε σήμερα, το μεσημέρι της Τετάρτης, στη διάθεση του υγειονομικού προσωπικού. Οι εργασίες της εν λόγω κλινικής, τις οποίες ανέλαβε -τόσο με τα έσοδα τού Spring Bloom Bazaar όσο και με τα έσοδα τού Κραυξίδειου Αγώνα- το Παράρτημα Λάρισας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, ολοκληρώθηκαν προ ολίγων ημερών.

Συνολικά την περίοδο των εργασιών 715 τ.μ. τοίχων της κλινικής βάφτηκαν, ενώ αγοράστηκαν και τοποθετήθηκαν δύο κλιματιστικά και τρεις τηλεοράσεις. Η όλη προσπάθεια «επενδύθηκε» καλλιτεχνικά με δύο έργα – προσφορά του εικαστικού καλλιτέχνη Λάζαρου Μαράβα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Λάρισας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για όλες τις ενέργειες που έκανε ώστε σήμερα να είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραλάβουμε έναν ανακαινισμένο χώρο, τον χώρο του Ογκολογικού Τμήματος. Ένα τμήμα πολύπαθο, ένα τμήμα που η πόλη μας το έχει ανάγκη. Πραγματικά η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία μπαίνει μπροστά και εκπροσωπώντας όλους τους Λαρισαίους βάζει τη δική της πινελιά, μια πινελιά που θα κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινότητα των ασθενών που βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας» τόνισε σε δηλώσεις του ο διοικητής του ΓΝΛ κ. Γρηγόριος Βλαχάκης.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του:

«Με τις εκδηλώσεις που κάναμε συγκεντρώθηκαν χρήματα που διατέθηκαν άμεσα όπως μας υπέδειξε η κα Γεωργία Λαμπροδήμου (διευθύντρια Ογκολογικής Κλινικής ΓΝΛ) με πολλή αγάπη. Είμαι πολύ συγκινημένη με αυτό που είδα. Το προσωπικό δε φέρεται σαν γιατροί ογκολόγοι, αλλά δείχνουν πως αγαπάνε την Ογκολογική Μονάδα» είπε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του Παραρτήματος Λάρισας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κα Ράνια Σουλτούκη.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω