Ανοιχτή διαδικασία επιλογής του επόμενου επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων, ζητά ο δημοτικός σύμβουλος Μάριος Ξηρομερίτης, με αφορμή το σημερινό ρεπορτάζ του onlarissa.gr, το οποίο αποκάλυψε πως η επικεφαλής Ρένα Καραλαριώτου ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφια στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. δρομολογώντας για το φθινόπωρο τις εξελίξεις.

Στη δήλωσή του ο κ. Ξηρομερίτης τονίζει τα εξής: «H παράταξη «Λάρισα Μπροστά» που ηγείται της Αντιπολιτεύσεως στον Δήμο Λαρισαίων, ασκεί με σοβαρότητα, πολιτικό πολιτισμό και γόνιμο αντιπολιτευτικό λόγο τον θεσμικό της ρόλο από τα έδρανα του Δημοτικού συμβουλίου.

Σε σχέση με τις επερχόμενες διαδικασίες για την εκλογή διάδοχης κατάστασης, η μεγάλη δημοκρατική αυτή παράταξη έχει επικεφαλής την κα Ρένα Καραλαριώτου και εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι θα αποφασίσουν τον καταλληλότερο τρόπο ενδοπαραταξιακών εκλογών.

Οι ανοιχτές διαδικασίες είναι πάντα προτιμητέες, επειδή αποτυπώνουν την πολυσυλλεκτικότητα και την αντιπροσωπευτικότητα της δημοκρατικής έκφρασης των μελών και φίλων της παράταξης μας. Η ανοιχτή διαδικασία ενεργοποιεί την κοινωνία και λειτουργεί διαδραστικά και συμμετοχικά. Όσο μεγαλύτερη η συμμετοχή, τόσο πιο ελπιδοφόρο το μήνυμα και πιθανότερη η παράσταση νίκης. Όλα αυτά θα συζητηθούν από την επικεφαλής, τους αιρετούς, τα μέλη του συνδυασμού και όλοι μαζί θα καταλήξουμε στην διαδικασία εκλογής του υποψηφίου που θα ψηφιστεί ως ο πλέον κατάλληλος να ηγηθεί της παράταξης «Λάρισα μπροστά» και να φέρει την νίκη στις επόμενες δημοτικές εκλογές».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω