Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά σόκαρε το πανελλήνιο, όταν ο σύζυγος της άτυχης Κάρολαιν ομολόγησε πως σκότωσε την σύζυγό του, δίπλα ακριβώς από το μωρό τους.

Μια από τις εικόνες που έγιναν viral, η φωτογραφία του αστυνομικού, Χρήστου Βαρδίκου ο οποίος λίγες ώρες μετά το φρικτό έγκλημα, κράτησε στην αγκαλιά του την κόρη της Κάρολαιν. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο το οποίο προκάλεσε τεράστια συγκίνηση για το ενός έτους μωρό, για το οποίο από την πρώτη στιγμή δημιουργήθηκε τεράστιο ενδιαφέρον.

Ο αρχιφύλακας της Άμεσης Δράσης Χρήστος Βαρδίκος, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του. Ο συνάδερφός του,  Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής  έγραψε στο facebook: “Χρηστος Βαρδικος ,ο Αστυνομικός που έσφιξε στην αγκαλιά του το μωρό της άτυχης Καρολάιν και απέδειξε ότι ο Έλληνας Αστυνομικός εκτός από το να αντιμετωπίζει το έγκλημα δείχνει την ευαισθησία του και το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομιας. Τους εύχομαι απο καρδιάς να ζήσουν ευτυχισμένοι.

Περισσότερα Εδω