Τα 50 χρόνια ζωής της γιορτάζει φέτος η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας επιλέγοντας τη Λάρισα γι’ αυτή τη μεγάλη γιορτή. Η πόλη για τρεις ημέρες κινήθηκε σε ρυθμούς ποδηλάτου με την διεξαγωγή του 1st Larissa Cycling Forum, το οποίο τίμησαν με την παρουσία τους ιστορικά της στελέχη.

Σήμερα στην τελευταία ημέρα του 1st Larissa Cycling Forum, η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας φιλοξένησε μια πολύ σημαντική εκδήλωση τιμής και βράβευσης σημαντικών προσώπων που άφησαν το στίγμα τους στην ελληνική ποδηλασία.

Τα τιμώμενα πρόσωπα ήταν τα εξής: ιδρυτικά μέλη (Α.Ο.Παράδεισος, Ηρακλής Μουσείου, Π.Ο.Πατρών), οι πρόεδροι της ΕΟΠ, Κ.Σταυρακάκης, Αθ.Τζήμας, Γ.Ρηγούτσος, Π.Παπαδόπουλος, Επ.Σαρρής, Μιλτ.Κριμιζής, Β.Διαμαντόπουλος, οι αθλητές με συμμετοχή σε Ο.Α., Γ.Πορτελάνος, Λ.Βασιλόπουλος, Δ.Γεωργαλής, Κ.Μπάρκας, Ν.Αγγελίδης, Κ.Κωνσταντινίδου, Π.Βουκελάτος, Αθ.Μαντζουράνης και οι Β.Αναστόπουλος (για την διάκρισή του στον Γύρο της Ελλάδας του 2003), Π.Μαρεντάκης (προπονητής), Αλέκος Πόγκας (παράγοντας), Ταλώς Χανίων (1ο σωματείο), Αφοι Σινάνογλου (Μουσείο Ποδηλασίας), Χ.Κοβάνης, Αθ.Κρεκούκιας, Αθ.Τριανταφύλλου, Αντ.Μαρκομπότσαρης.

Η εκδήλωση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης και τοπικοί φορείς, έκλεισε αυλαία με πανηγυρικές βραβεύσεις.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω