Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σιγά-σιγά το πρόγραμμα των καλοκαιρινών φιλικών του, κλείνοντας ήδη μία σειρά από πολύ δυνατά τεστ με ομάδες «πρώτης ταχύτητας».

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» οριστικοποίησαν το φιλικό με τη Μίλαν για το Σάββατο 14 Αυγούστου, που θα πραγματοποιηθεί στην Τεργέστη κι επί της ουσίας θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε του Παναθηναϊκού ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League που θα ξεκινήσει μία εβδομάδα αργότερα (21-22/08).

Από εκεί και πέρα κατά την παραμονή της ομάδας στο Χορστ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από 18 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου, εκτός από το ματς με τη Φένλο του Γιώργου Γιακουμάκη στις 31 Ιουλίου, το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει και την Αλκμάαρ στις 25 Ιουλίου. Κι εκκρεμεί μόνο το πρώτο ματς που θα διεξαχθεί στις 21 ή 22 Ιουλίου.

Μετά την επιστροφή του απ’ την Ολλανδία, ο Παναθηναϊκός θα παίξει ένα ματς στη Λεωφόρο με την τουρκική Μπασακσεχίρ, στο πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό του έπειτα από περίπου ενάμισι χρόνο, ενώ αναζητείται αντίπαλος για ακόμη ένα τεστ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 10 Αυγούστου.

Τέλος, οι «πράσινοι» θα παίξουν κι ένα ματς προπονητικού χαρακτήρα («ξεμούδιασμα» με ομάδα χαμηλής δυναμικότητας) στις 16 Ιουλίου στο «Γ. Καλαφάτης», δύο μέρες πριν αναχωρήσουν για το Χορστ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω