Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού (09/01) κόντρα στο Βόλο για την 17η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κρατάει πιο χαμηλούς προπονητικούς, προκειμένου να μείνει πιο «φρέσκια» η ομάδα του.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ξεπέρασε τη ίωση που τον ταλαιπώρησε από τις 28 Δεκεμβρίου και προπονήθηκε με λίγο πιο έντονους ρυθμούς, ωστόσο δύσκολα φαίνεται να προλαβαίνει το ματς με τον Βόλο την Κυριακή (09/01, 17:15).

Στη σημερινή (07/01) πρωινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι συμμετείχαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με σέντρες και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες που προσβλήθηκαν από κορονοϊό τις προηγούμενες ημέρες κι απουσίασαν από τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης (05/01) με τον Άρη στη Λεωφόρο, δεν υπολογίζονται ούτε γι’ αυτό το ματς, διότι παραμένουν θετικοί μετά τα νέα τεστ που έκαναν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω