Πρεμιέρα έκανε για δεύτερη χρονιά η θεατρική παράσταση “Μισάνθρωπος” και η κάμερα της εκπομπής “I love Σουκο” με τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα ήταν εκεί. Η Ευγενία Σαμαρά που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση μίλησε για το πως διαχειρίζεται η ίδια το άγχος της αλλά και για το πως βιώνει η ίδια την εμπειρία της στην παρουσίαση.

«Πάντα στις πρεμιέρες παίζεται αν θα πάθω κάποια κρίση πανικού. Υπάρχει πάντα στο μυαλό μου η σκέψη, “τώρα αν λιποθυμήσω, πειράζει;” Έχω κάνει πολύ ψυχοθεραπεία. Δε παθαίνω κρίσεις πανικού, γιατί αυτό είναι λίγο πιο σοβαρή, αυτό που παθαίνω είναι κρίσεις άγχους. Με έχει βοηθήσει πολύ η ψυχοθεραπεία» ανέφερε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά..

«Περνάω υπέροχα. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιχνίδια, διασκεδάζω να παίζω παιχνίδια με τους φίλους μου. Όταν μου έγινε αυτή η πρόταση σκέφτηκα, “καλά, αυτοί οι άνθρωποι είναι τρελοί; Τι σκεφτήκανε;” και πήγα πολύ άνετα, χωρίς άγχος, από τις λίγες φορές στη ζωή μου. Και όταν έφυγα, είπα “τι ωραία, να δεις θα με πάρουν” κάτι που επίσης δε λέω πολύ συχνά» είπε για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού στην ΕΡΤ και συνέχισε μιλώντας για το πως διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια, «Όλοι κάτι κρίνουμε. Δε πειράζει. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Δε χαίρομαι να με κράζουν, αλλά οκ»

Περισσότερα Εδω