Σάλος έχει προκληθεί και πάλι γύρω από το όνομα της Ιωάννας Τούνη μετά από μια δήλωση που έκανε μέσα από το instagram της για τους Παξούς. Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer μέσα από ένα story που έκανε, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της που τα εστιατόρια στο όμορφο νησί ήταν κλειστά και άνοιγαν το βραδάκι λέγοντας μάλιστα πως είναι τεμπέληδες. (δες εδώ πόσους ακόλουθους έχασε μετά τη δήλωσή της)

Όπως ήταν λογικό πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν σε αυτή της την δήλωση με αποτέλεσμα μάλιστα να χάσει και αρκετές χιλιάδες ακόλουθους από τον λογαριασμό της. Η ίδια θέλοντας να αποσαφηνίσει τα λόγια της προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα μέσα από το instagram της.(δες εδώ τι έγραψε η Ιωάννα Τούνη μετά το κύμα αντιδράσεων που προκλήθηκε εναντίον της)

Θέση σε όλο αυτό θέλησε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή “Καλοκαίρι #νοτ” να πάρει και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος υποστήριξη πως με τη νέα της ανάρτηση αντί να τα κάνει καλύτερα τα έκανε χειρότερα. (δες εδώ όσα είπε ο δημοσιογράφος)

Στην αντίπερα όχθη, η Αθηναϊς Νέγκα μέσω μιας δικής της ανάρτησης στο instagram φαίνεται να τάσσεται υπέρ της γνωστής influencer και επιχειρηματία. 

¨Την πέφτουν στην Τούνη γιατί είναι εύκολο να την κράξουν κάτι πανελίστες με επάγγελμα τη χοντράδα. Η Τούνη θίγει τα εργασιακά; Είναι μια κοπέλα που φωτογραφίζεται, ας περάσει μια δήλωσή της ως ασήμαντη. Αν αντέχουν οι ηθικοί ας τα βάλουν με τους Έλληνες εργατοφάγους εργοδότες” έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηναϊς Νέγκα.

Περισσότερα Εδω