Ο κίπερ του Αστέρα Νίκος Παπαδόπουλος χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του με το τέρμα που πέτυχε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με τον Παναθηναϊκό στην αυλαία των πλέι-οφ της Super League. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 2-0 σε δύο λεπτά με τον Μακέντα (58’-59’), ο Φερνάντεθ μείωσε σε 1-2 στο 84’ και ο Παπαδόπουλος στο 97’ έκανε το τελικό 2-2.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για τους γηπεδούχους στο 16’ όταν ο Διούδης έδιωξε δύσκολα τη μπάλα στη σέντρα του Τασούλη πριν καταλήξει στον Κρέσπι.

Στο 19’ ο Διούδης κράτησε πάλι την εστία του ανέπαφη σε σουτ του Φερνάντεθ, ενώ στο 28’ οι «πράσινοι» απείλησαν με την κεφαλιά του Μακέντα που έφυγε άουτ.

Στη τελευταία φάση του ημιχρόνου στο 45’ ο Αλεξανδρόπουλος σούταρε έξω από τη περιοχή αλλά ο Χριστόπουλος έβαλε τη κόντρα και έφυγε η μπάλα κόρνερ.

Στο 47’ ο Αστέρας έχασε νέα ευκαιρία με τον Μπελόκ να σουτάρει αλλά να στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ. Στο 56’ ο Παπαδόπουλος είπε «όχι» σε σουτ του Μολό, αλλά δύο λεπτά αργότερα (58’) ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ. Με κεφαλιά του Μακέντα μετά τη σέντρα του Χουανκάρ οι «πράσινοι» πήραν το προβάδισμα 0-1.

Στο επόμενο λεπτό (59’) ο Παναθηναϊκός έδειξε να «κλειδώνει» τη νίκη καθώς ο Μακέντα με πλασέ έγραψε το 0-2. Ο Αστέρας πέρασε στην αντεπίθεση και στο 74’ πλησίασε στο γκολ με τον Αλί Μπαμπά που σούταρε αλλά ο Διούδης απέκρουσε.

Στο 84’ όμως η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε με το κοντινό πλασέ του Φερνάντεθ που βρήκε στόχο για το 1-2. Στο 89’ ο Διούδης απομάκρυνε με υπερένταση το σουτ του Φερνάντεθ, αλλά στο 97’ ήρθε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Παπαδόπουλος, να ισοφαρίσει σε 2-2 με «κεραυνό».

Διαιτητής: Αντόνιο Νόμπρε (Πορτογαλία)

Κίτρινες: Σίτο – Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Νιας, Διούδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Τασουλής (72’ Άλβαρες), Βαλιέντε, Μπελόκ (72’ Ιγκλέσιας), Κρέσπι (63’ Λέο Τιλίκα), Ριέρα (85’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Σίτο (63’ Αλί Μπαμπά), Λουίς Φερνάντεθ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος (82’ Αθανασακόπουλος), Αγιούμπ (74’ Ενγκμπακοτό), Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Μακέντα (81’ Ιωαννίδης).

Περισσότερα Εδω