Με αφορμή τις πρώτες δηλώσεις της νέας προσωρινής προέδρου της Κιβωτού του Κόσμου, κας Αλεξάνδρας Μαρτίνου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο Happy Day στην συναισθηματική της φόρτιση στην αρχή της εβδομάδας, όταν έγιναν γνωστές οι σοκαριστικές καταγγελίες για βασανισμούς και ασέλγεια.

Η παρουσιάστρια επισκεπτόταν συχνά την Κιβωτό του Κόσμου και αγωνιούσε να μην γίνουν θύματα αυτής της ιστορίας τα παιδιά της δομής.

«Με είδατε πολύ συναισθηματικά φορτισμένη στην αρχή της εβδομάδας, γιατί πήγαινα συχνά στα σπίτια της Κιβωτού του Κόσμου. Είχα αγωνία μην δηλητηριαστούμε όλοι από αυτή την τοξικότητα των ημερών και τελικά αυτοί που θα το “πληρώσουν” –πέρα από τους υπευθύνους που αυτοί να το πληρώσουν και να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν με την αυστηρότερη των ποινών- να είναι τα παιδιά. Μην είναι θύματα αυτής της ιστορίας και τα παιδιά» είπε η παρουσιάστρια.

«Την προηγούμενη Παρασκευή αρχίσαμε να συζητάμε το θέμα και είναι Τετάρτη και έχει οριστεί ήδη το νέο διοικητικό Συμβούλιο. Μπράβο» κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Περισσότερα Εδω