Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη σήμερα 29/6 με την κατάθεση της τρίτης μηνύτριας, η οποία κατήγγειλε τον γνωστό σκηνοθέτη για απόπειρα βιασμού το καλοκαίρι του 2014.

Στη διπλανή αίθουσα διεξάγεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο σχετικά με την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας Κωνσταντίνου Κούντρια. Όλοι οι ηθοποιοί λοιπόν που βρίσκονται στο δικαστήριο για να υποστηρίξουν ψυχολογικά τα θύματα που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη, μετέβησαν στη διπλανή αίθουσα, εκτός από την ηθοποιό Μαριάννα Τουμασάτου, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος στο Πρωινό.

Η Μαριάννα Τουμασάτου έμεινε εκτός της αίθουσας, καθώς τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας και έτσι η ηθοποιός δεν χώρεσε να μπει στον χώρο.

Σήμερα, 29/6 είναι των Αποστόλων Παύλων, με τον Πέτρο Φιλιππίδη να έχει την ονομαστική του εορτή. Η Ελπίδα Νίνου και ο γιος του Δημήτρης Φιλιππίδης βρέθηκαν από πολύ νωρίς στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, του αγόρασαν τον αγαπημένο του καφέ και του ευχήθηκαν «καλή δύναμη» στη συνέχεια της δίκης, εκτός από «χρόνια πολλά».

Η δίκη συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών, με το άτομο που επέλεξε ο Πέτρος Φιλιππίδης να βρίσκεται μέσα στη δικαστική αίθουσα-καθώς το δικαιούται από τον νόμο- να είναι ο γιος του Δημήτρης.

Περισσότερα Εδω