Στις φυλακές Τριπόλεως μεταφέρεται αυτή την ώρα ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο γνωστός ηθοποιός που κατηγορήθηκε από τρεις συναδέλφους του για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος και πέρασε το βράδυ του στη ΓΑΔΑ.

Με ισχυρές δυνάμεις προστασίας να τον συνοδεύουν, στις φυλακές Τριπόλεως όπου κρατείται και ο Δημήτρης Λιγνάδης ο γνωστός ηθοποιός ο αναχώρηση από τη ΓΑΔΑ φορώντας μάσκα προστασίας και καπέλο.
Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και κατέγραψε την άφιξη του Πέτρου Φιλιππίδη στον ανακριτή αλλά και την αναχώρησή του για την Τρίπολη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για τρεις υποθέσεις άσκησης σεξουαλικής βίας σε βάρος γυναικών συναδέλφων του, με τις οποίες φέρεται να είχε συναντηθεί με πρόφαση επαγγελματικών λόγων.

Η πρώτη αφορά σε βιασμό που φέρεται να τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού, που καταγγέλλεται πως τελέστηκαν το 2010 και το 2014.

Ο ίδιος ωστόσο αρνείται την οποιαδήποτε κατηγορία σε βάρος του.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω