Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση ενώ αναφέρθηκε στη σχέση του με την Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ.

Για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί: «Έχουμε την περιοδεία των «Τέλειων ξένων», θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα. Έχει τύχει να θέσω τα όρια μου στο κοινό, καμία φορά κάποιος μπορεί να μπει στο θέατρο και να τρώει πατατάκια λες και βλέπει τηλεόραση, το θέατρο δεν είναι τηλεόραση», είπε αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης.

Για την εμπειρία του στην τηλεόραση: «Ο κόσμος θεωρεί τα τηλεοπτικά γυρίσματα πιο εύκολα από ότι είναι, είναι μία πολύ δύσκολη δουλειά με κακουχίες. Στην ταινία Λούφα και απαλλαγή» κάναμε γυρίσματα στην Πάρνηθα καταχείμωνο και μας έβρεχαν με λάσπες. Κάποτε στην Μυτιλήνη με μπέρδεψαν με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον Καλυβάτση τον μπέρδεψαν με τον Αντώνη Κανάκη», συμπλήρωσε.

Για την σχέση και την συνεργασία του με τηνΜάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ: «Να είμαι ζευγάρι με έναν άνθρωπο ευχαριστιέμαι το να δουλεύω μαζί του, δεν το θεωρώ δύσκολο. Μικρότερος ήμουν πιο ζηλιάρης, τώρα ζηλεύω πιο δύσκολα, σε σημείο που ανησυχώ. Είναι πιθανό να κάνουμε κάτι στο θέατρο του χρόνου με την Μάρθα», ξεκαθάρισε ο Πέτρος Λαγούτης για τις σκέψεις περί νέας συνεργασίας με την σύντροφό του. 

Περισσότερα Εδω