Για τη ζωή του μετά το διαζύγιο από τη μητέρα των παιδιών του, Όλγα Ζαριφοπούλου μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός στο “Βreakfast @Star” και τη Λιλή Πυρράκη. Ο δημοσιογράφος και εκδότης εξήγησε τους λόγους που τους οδήγησαν με την πρώην σύζυγό του να πάρουν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Ήταν πολύ θυελλώδης και η σχέση και ο έρωτας και είναι ευτυχές ότι έχουμε δύο πανέμορφα κορίτσια. Δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό.

Λόγω ενδεχομένως κοινών παραλείψεων, κοινών προβλημάτων που δεν τα αντιμετωπίσαμε εγκαίρως υπήρξε μία φθορά και πήραμε μια απόφαση που δεν ήταν εύκολα. Ήταν μια απόφαση που πρέπει να τη σκεφτείς και δυο και τρεις φορές γιατί υπάρχουν παιδιά που μπορεί να βγουν πληγωμένα.

Το ευτύχημα είναι ότι διατηρούμε καλές, τυπικές σχέσεις, δεν είμαστε κολλητοί… Είναι προτιμότερο να παίρνεις αυτή την απόφαση όσο επώδυνη κι αν είναι παρά να είσαι σε έναν γάμο που δεν είσαι ικανοποιημένος και αντανακλάται στα παιδιά» είπε ο Πέτρος Κουσουλός ο οποίος τόνισε πως έχει καθημερινή επαφή με τα παιδιά του καθώς δε θέλει να χάσει σημαντικά κομμάτια της ζωής τους.

Περισσότερα Εδω