Το φετινό Πάσχα είναι τελείως διαφορετικό για την Χριστίνα Κοντοβά, αφού δεν βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με τον σύντροφό της, Τζώνη Καλημέρη και τους φίλους της, αλλά στην Ουγκάντα μαζί με την αδερφή της και την κόρη της, Έιντα. Η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων έχει αποφασίσει να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Αφρική και έτσι τους τελευταίους μήνες μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στην Αθήνα και την Ουγκάντα.

Μπορεί, λοιπόν, φέτος η Χριστίνα Κοντοβά να μην γιόρτασε το Πάσχα με τον παραδοσιακό τρόπο, όμως αυτό δεν την απασχολεί, αφού η ευτυχία της είναι δίπλα στην κόρη της. Η ίδια επισκέπτεται και εξερευνά τα μέρη που έχει μεγαλώσει η μικρή Έιντα και δημιουργεί μαζί της τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η Χριστίνα Κοντοβά είχε γράψει: “Ο χρόνος του fostering είναι μεγάλος αλλά είναι και μια καλή ευκαιρία να συνδεθούμε με την Έιντα, να γνωρίσω τη χώρα της και να μάθω για τις ρίζες της. Η Ουγκάντα είναι μια πανέμορφη χώρα με καταπληκτικούς ανθρώπους και για μένα πια είναι η δεύτερη πατρίδα μου! Το διάστημα που θα είμαι εδώ θα δω όσο πιο πολλά μπορώ κι όσο μπορώ θα σας την δείξω μέσα απο τα δικά μου μάτια”.

Η Χριστίνα Κοντοβά ζει με την καρδιά της την κάθε στιγμή και κάνει όνειρα για το κοινό μέλλον με την μικρή Έιντα.

Δες φωτογραφίες από τις τελευταίες εκδρομές τους:

Την ίδια στιγμή ο Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της Χριστίνας Κοντοβά και τη στηρίζει, γιορτάζει παραδοσιακά το Πάσχα στην πρωτεύουσα.

 

Περισσότερα Εδω