Ο Δημήτρης Πέλκας εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (25/11, 22:00) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Αναφερόμενος στις ιδιαιτερότητες που έχει για τον ίδιο το συγκεκριμένο ματς, είπε:

«Αύριο (σ.σ. 25/11) θα είναι σημαντικό παιχνίδι, σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Φενέρμπαχτσε παίζει πάντα για τους τρεις πόντους. Είναι καλή ευκαιρία για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Είναι χαρά μου να γυρίζω στη χώρα μου. Αν παίξω, αύριο θα τα δώσω όλα και ελπίζω να πάρουμε τη νίκη.

Μετά τον τραυματισμό μου δεν ήμουν σε καλή κατάσταση. Περίμενα τις ευκαιρίες μου. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για μένα, Είχα δώσει και στην Ελλάδα μεγάλες μάχες με αντίπαλο τον Ολυμπιακό με την παλιά ομάδα μου. Εάν παίξω αύριο θα δώσω τα πάντα για τη νίκη».

Όσο για την ανεβασμένη ψυχολογία που έχει πλέον η «Φενέρ», μετά την προ ημερών νίκη της στο ντέρμπι με τη Γαλατασαράι: «Ήταν μία καλή, μια μεγάλη νίκη. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας όμως αυτό το ματς με τη Γαλατά και να επικεντρωθούμε με τον Ολυμπιακό. Ένα πολύ σημαντικό ματς. Η Φενέρ θέλει να είναι πρώτη παντού. Αυτό θέλουμε».

Περισσότερα Εδω