Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Στεφανάκης. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ένας συνάδελφος μας έφυγε σήμερα… Αποχαιρετάμε τον Κώστα Στεφανάκη, που γεννήθηκε το 1948, έναν αθόρυβο ηθοποιό που ερμήνευσε δεκάδες χαρακτηριστικούς ρόλους στον ελληνικό κινηματογράφο και στα πρώτα χρόνια της τηλεόρασης όπου είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του και να γνωρίσω έναν καλοκάγαθο άνθρωπο που έπαιζε συνήθως σκληρούς ρόλους. ΚΑΛΟ ταξίδι αγαπημένε μας φίλε και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια σου» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Κώστας Στεφανάκης είχε πάρει μέρος σε αρκετές ταινίες και σειρές κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, όπως: “Το κορίτσι του λούνα παρκ”, “Ησαΐα μη χορεύεις”, “ΘΒ φαλακρός πράκτωρ”, “Το ανθρωπάκι”, “Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά”, “Και ο πρώτος ματάκιας”, “Το Τρίτο Στεφάνι”, “Το καπλάνι της βιτρίνας”, “Οι Πανθέοι”, “Οδός Ανθέων”, “Μαρία η Άσχημη”, “Γιούγκερμαν” κλπ.

 

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω