Τη δυσάρεστη είδηση θανάτου του Δημήτρη Κοντομηνά ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια ενώ βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής της, έλαβε ένα μήνυμα από την ανιψιά του Δημήτρη Κοντομηνά που της γνωστοποιούσε τον θάνατό του.

«Η επικαιρότητα τρέχει. Θέλω να σας μεταδώσω μια είδηση που μου την μετέφερε η ανιψιά του Δημήτρη Κοντομηνά. Δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή. Έχει φύγει από τη ζωή. Μου έστειλε τώρα μήνυμα η ανιψιά του με την οποία συνδεόμαστε φιλικά. Θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες και θα επανέλθουμε. Τα ειλικρινή μας συλληπητήρια και στην κόρη του και την αδερφή του… Για εμάς αυτός ο άνθρωπος υπήρξε ένας άνθρωπος πολύ δυναμικός, συμπορευτήκαμε μαζί του, είχε μεγάλο όραμα για τον Alpha και ο Alpha υπάρχει σήμερα με τον τρόπο που υπάρχει γιατί εκείνος έβαλε το λιθαράκι του» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν Έλληνας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείτο στο χώρο των ασφαλειών, της τηλεόρασης, των αιθουσών κινηματογράφου και του λιανικού εμπορίου. Ήταν πατέρας μίας κόρης και είχε δύο εγγόνια. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και τελικά σήμερα κατέληξε.

Περισσότερα Εδω