Μοιράσου το αρθρο!

Από τη ζωή «έφυγε» σε ηλικία 71 ετών ο γνωστός καθηγητής αγγλικής γλώσσας Θανάσης Ζούγλος. Ο εκλιπών διατηρούσε μαζί με τους συνεργάτες του φροντιστήριο Αγγλικών στην οδό Κουμουνδούρου, ενώ ήταν από τους πιο γνωστούς καθηγητές στη Μαγνησία. Στην είδηση του θανάτου του φίλοι και συγγενείς εξέφρασαν στα κοινωνικά δίκτυα τα συλλυπητήριά τους και μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους από τα παιδικά τους χρόνια, αλλά και τα χρόνια που τα παιδιά τους διδάχθηκαν αγγλικά από τον αγαπητό καθηγητή.

Ο γιος του Άγγελος, σε μια ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετά τον πατέρα του γράφοντας χαρακτηριστικά «Στη γλώσσα που επέλεξε να ζήσει μέσω της διδασκαλίας για σχεδόν μισό αιώνα ανακοινώνουμε με μεγάλη θλίψη και θλίψη ότι ο άνθρωπος που προσπάθησε να μας διδάξει την άνευ όρων αγάπη πιο σκληρά από την ίδια τη γλώσσα, ο αγαπημένος μας πατέρας, έφυγε την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, στην Αθήνα, σε ηλικία 71 ετών.

Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 θα πούμε το αντίο μας με τιμή σε δύο διαφορετικά μέρη. Το πρωί θα τελεστεί ανοιχτή πολιτική κηδεία στους χώρους του δημοτικού νεκροταφείου Βόλου, στην πόλη που αγάπησε και πέρασε όλη του τη ζωή. Λίγες ώρες αργότερα, τελετή για την οικογένεια, συγγενείς και φίλους, θα γίνει στο Κρεματόριο Ριτσώνας. Στη μνήμη του και αντί λουλουδιών, παρακαλούμε σκεφτείτε να στηρίξετε τα παιδιά κάνοντας δωρεά στο Ορφανοτροφείο Βόλου της γενέτειράς του».

Περισσότερα Εδω