Πέθανε σε ηλικία 44 ετών η δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ Γεωργία Παπαδοπούλου, μετά από μάχη τεσσάρων ετών με τη λευχαιμία.

Η σύζυγος του –επίσης- δημοσιογράφου Σταύρου Γεωργακόπουλου και μητέρα τριών παιδιών δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η Γεωργία Παπαδοπούλου προέρχονταν από δημοσιογραφική οικογένεια καθώς ο αείμνηστος πατέρας της Γ.Παπαδόπουλος διετέλεσε διευθυντής σε πολλά έντυπα.

Ο σύζυγός της την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό κείμενο στο facebook, στο οποίο, μεταξύ άλλων, έγραψε:

«Σήμερα υπό νορμάλ συνθήκες θα έπρεπε σε αυτό εδώ το post να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας λόγω της χθεσινής γιορτής. Ξημέρωσε, ωστόσο, μια πολύ δύσκολη μέρα για την οικογένειά μας. Η Γεωργία Παπαδοπούλου, ο δικός μου Γώγος, έφυγε στις 4.05 π.μ. έπειτα από 4 χρόνια σκληρής και περήφανης μάχης με τη λευχαιμία. Από την πρώτη ώρα ως την τελευταία, πάλεψε γενναία, με όλες της τις δυνάμεις και με απίστευτη αξιοπρέπεια για να νικήσει.

Κέρδισε πολλές “μάχες”, αλλά ο εχθρός αποδείχθηκε ανίκητος και κάθε φορά επέστρεφε πιο δυνατός. Αφήνει πίσω της τρία υπέροχα παιδιά και γλυκές αναμνήσεις 25 χρόνων. Δεν πρόλαβε να φτάσει τα 45 χρόνια της, αλλά θέλω να πιστεύω ότι έζησε όμορφα, παρότι το νήμα κόπηκε πολύ νωρίς και πολύ άδικα.

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας από το φθινόπωρο του 2017 μέχρι σήμερα και -πιστέψτε με- ήταν πολύ περισσότεροι από όσους περίμενα»

Περισσότερα Εδω