Νέα στοιχεία για την υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα παρουσίασε η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ.

Η εκπομπή φιλοξένησε δηλώσεις της 33χρονης μητέρας αλλά και του 30χρονου πατέρα, οι οποίοι έχασαν τα παιδιά τους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Με τη Ρούλα δεν είμαστε μαζί. Έχουμε μία κοινή πορεία και τη στηρίζω καθημερινά. Είμαστε ο ένας πάνω στον άλλον αυτή τη στιγμή. Θα τη στηρίξω μέχρι τέλους. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα», είπε για τον χωρισμό τους ο Μάνος.

Μετά από σχετική ερώτηση για το εάν πάει το μυαλό του στο κακό σενάριο γύρω από το χαμό των τριών κοριτσιών του, που έφυγαν από τη ζωή τόσο άδικα, ανέφερε: «Αν πήγαινε το μυαλό μου έστω και μισή φορά ότι έκανε κάτι η Ρούλα, δε θα άφηνα περιθώριο να πάει ολόκληρη. Δεν θα φτάναμε σε συλλήψεις και σε τέτοια, δεν θα προλάβαινε. Σε ό,τι αφορά για τα παιδιά μου, σκοτώνω άνθρωπο».

«Δεν ήμουν μπροστά στα περιστατικά των παιδιών. Ήμουνα μία ώρα πριν στο θάνατο της Μαλένας. Την Ίριδα την είδα με βιντεοκλήση το προηγούμενο βράδυ, ήταν μια χαρά. Με την Τζωρτζίνα ήμουνα σε επαφή κάθε τρεις και λίγο, ήμασταν στο τηλέφωνο κάθε δύο λεπτά, πριν γίνει το οτιδήποτε» πρόσθεσε ο πατέρας των τριών κοριτσιών.

Περισσότερα Εδω