Ο Πάρις Σκαρτσολιάς έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό σε ηλικία μόλις 12 ετών όταν υποδύθηκε τον “μικρό Μανωλάκη” στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 “Το Καφέ της Χαράς”. Ο ταλαντούχος ηθοποιός συνεχίζει να ασχολείται με το επάγγελμα του ηθοποιού, ενώ συμμετείχε και στο σίκουελ της σειράς του Χάρη Ρώμα, η οποία έριξε τίτλους τέλους πριν μερικούς μήνες. 

Ο Πάρις Σκαρτσολιάς φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα είναι… ερωτευμένος! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, ο γνωστός ηθοποιός διατηρεί σχέση με την 26χρονη καλλονή Βιργινία Δικαιούλια, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ.

Οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν έναν χρόνο, έχοντας καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τόσο ο Πάρις Σκαρτσολιάς όσο και η Βιργινία Δικαιούλια είναι δυο παιδιά που θέλουν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. 

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πριν λίγες ημέρες στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Ναπολεοντία”, όπου πρωταγωνιστεί η Κερασία Σαμαρά, η τηλεοπτική μητέρα του Πάρη Σκαρτσολιά στο “Καφέ της Χαράς”. Ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” στις πρώτες θέσεις, λίγο πριν ξεκινήσει το έργο.

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

Περισσότερα Εδω