Για την μάχη της με τον καρκίνο μίλησε η Αντιγόνη Ανδρεάκη στην εκπομπή «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά στην ΕΡΤ.

Η δημοσιογράφος η οποία ζει στην Κρήτη, όπου και εξακολουθεί να εργάζεται  αναφέρθηκε αρχικά στην στιγμή που ενημερώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρισκόμουν κάποια στιγμή στην αντίπερα όχθη. Αυτό έγινε τον προηγούμενο Ιούνιο όταν, στη διάρκεια ενός προληπτικού ελέγχου και ενώ ήμουν στην πόρτα για να φύγω, η γιατρός επέμενε να κάνουμε έναν τελευταίο έλεγχο. Εγώ βιαζόμουν, ζήτησα να το κάνουμε κάποια άλλη στιγμή, εκείνος επέμενε και πάνω σε όλη αυτή τη διαδικασία ανακαλύψαμε ότι πάσχω από καρκίνο του μαστού», ανέφερε η Αντιγόνη Ανδρεάκη.

Και συμπλήρωσε: «Αυτά τα λίγα λεπτά που συνειδητοποιείς ότι έχεις περάσει την όχθη και είσαι απέναντι νομίζω ότι ίσως είναι όλη σου η ζωή μέσα σε πολύ λίγα δεύτερα. Από τη φύση μου είμαι ένας άνθρωπος πολύ αισιόδοξος και απεχθάνομαι τη μιζέρια. Οπότε διάλεξα πάρα πολύ γρήγορα να κρατήσω ένα διαφορετικό ύφος απέναντι σε αυτό ξέροντας ότι και το κομμάτι της ψυχολογίας είναι ένα κομμάτι που βοηθάει πάρα πολύ και στη θεραπεία μου. Τάχθηκα σε αυτή την πλευρά», εξομολογήθηκε η Αντιγόνη Ανδρεάκη.

Δες επίσης: Αντιγόνη Ανδρεάκη: Επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες η παρουσιάστρια που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Περισσότερα Εδω